Wednesday, July 1, 2020

Recette: Savoureuses ☆Apple Pie Spéculoos☆

☆Apple Pie Spéculoos☆. This Speculoos Pie Crust is ideal during the winter months when a bit of cinnamon and ginger help survive the winter. If you like a thinner crust, you will have a little left over. Pumpkin Dutch Apple Pie with Speculoos Crumble!

☆Apple Pie Spéculoos☆ Apple pie with warm spices and creamy Lotus Biscoff Cookie Butter, giving it a rich caramel flavor. Lotus Biscoff Apple Pie is my favorite apple pie. I actually created this Lotus Biscoff Apple Pie recipe last year and gave it out as a special promotion to only a select audience. Vous pouvez avoir ☆Apple Pie Spéculoos☆ using 6 ingrédients et 9 pas. Voici comment réussir ça.

Ingrédients de ☆Apple Pie Spéculoos☆

  1. Vous avez besoin 6 de pommes rouges bien mûres.
  2. Vous avez besoin 1 de sachet sucre vanillé.
  3. C'est 5/6 de Spéculoos.
  4. C'est 1 de pâte feuilletée.
  5. Vous avez besoin 1 de jaune d'oeuf pour la dorure.
  6. C'est de QS cassonnade.

Une tourte aux pommes, appelée apple pie aux USA, avec une petite particularité, des biscuits spéculoos émiettés dans la pâte ! Cela apporte un peu plus de gourmandise et donne un bon petit goût de cannelle à l'ensemble du dessert. Greek yogurt, granola, speculoos, organic apple, chestnut cream, and cranberry-harissa chutney Ancient Grain Shakshuka organic egg, tomato, farro, harissa, and feta, topped with avocado, and cilantro I used speculaas spice mix for this recipe but you can substitute that for pumpkin pie spice mix, or alternatively, just use cinnamon. Speculaas Spice is a traditional Dutch spice mix which has similarities with the North American pumpkin pie spice mix.

☆Apple Pie Spéculoos☆ instructions

  1. Laver les pommes et les sécher.
  2. Couper le chapeau et récolter la chair à l'aide d'une cuillère parisienne. Réserver la chair dans une bol d'eau citronnée.
  3. Égoutter la chair et la mettre dans une casserole avec le sucre vanillé. Faire compoter 8/10 minutes.
  4. Émietter les biscuits et ajouter 2/3 à la compoté.
  5. Garnir les pommes évidées et saupoudrer les avec le tiers de biscuits émiettés.
  6. Dérouler la pâte et à l'aide d'une roulette, détailler des bandes.
  7. Réaliser un quadrillage de pâte sur chaque pomme. Badigeonner de jaune d'oeuf et saupoudrer de cassonade.
  8. Enfourner à four chaud 180°C pour environ 30 minutes.
  9. Laisser tiédir et déguster 😋.

Speculaas is also known as Speculoos. It's really easy to make your own speculaas spice mix. I usually bake a variation on a dutch apple pie from an old Food and Wine recipe. But recently, at one of my favorite Belgian restaurants in DC, Et Voila, I had the warm apple crumble with speculoos ice cream. Oh my goodness, was it a warm and spicy thing of wonder.

No comments:

Post a Comment