Saturday, August 15, 2020

Le moyen le plus simple de Préparer Savoureuses Calzone fris

Calzone fris. Fried versions of the calzone are typically filled with tomato and mozzarella: these are made in Apulia and are called panzerotti. Pork (or, more rarely, goat meat), eggs and cheese are main ingredients for the filling. Flip bowl over surface and let the dough fall out of the bowl.

Calzone fris You can also place a basil leaf on the side for presentation. Awesome and Delicious Fried Calzone Recipe with Ham and Mozzarella. The trick to perfect calzones is to resist the urge to overfill them. Vous pouvez cuisiner Calzone fris using 10 ingrédients et 6 pas. Voici comment cuisiner que.

Ingrédients de Calzone fris

  1. Vous avez besoin de Sauce tomate mutti.
  2. Vous avez besoin 1 de brique de mozzarella.
  3. Préparez de Jambon.
  4. Vous avez besoin de Origan.
  5. C'est de Pâte à pizza.
  6. C'est de Levure fraîche.
  7. C'est de Sel.
  8. Vous avez besoin de Sucre.
  9. C'est de Farine.
  10. C'est de Eau.

Stick to the recipe below so that you can crimp and seal your calzones properly. The trick to perfect calzones is to resist the urge to overfill them. Stick to the recipe below so that you can crimp and seal your calzones properly. You'll also need to flip them once during cooking so that both sides get perfectly browned and crunchy.

Calzone fris étape par étape

  1. Faire la pâte à pizza avec une recette et les ingrédients ci dessus.
  2. Une fois la pâte reposée, faire des petite boule de 3 à 6 cm de diamètre.
  3. Étaler les pâtes une à une.
  4. Ajouter, la sauce tomate, le jambon cuit, la mozza, de l’origan.
  5. Refermer les cercles pour former les minis calzone.
  6. Faire frire dans l’huile jusqu’à ce que la pâte soit croustillante.

The calzone is done with the exterior is golden brown. Place as many Calzones as you can in the basket, in a single layer. To Make Dough: In a small bowl, dissolve yeast in water. Gradually stir in the rest of the flour, until dough is smooth and workable. Mix yeast mixture into flour mixture.

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