Sunday, September 15, 2019

Recette: Savoureux Calzone

Calzone. The calzone dough is prepared in the bread machine, and then it's stuffed with Italian sausage, pizza sauce and mozzarella cheese and baked until golden brown. Calzone dough for the bread machine gets rolled out and stuffed with pizza sauce, sausage and cheese. Or stuff it with whatever you like.

Calzone A calzone (UK: / k æ l ˈ t s oʊ n i,-n eɪ /, US: / k æ l ˈ z oʊ n,-z oʊ n eɪ,-n i /, Italian: [kalˈtsoːne]; "stocking" or "trouser") is an Italian oven-baked turnover made with folded leavened dough. A typical calzone is made from. A calzone is an oven-baked, folded pizza that has sealed edges so all the good stuff stays in! Vous pouvez avoir Calzone using 20 ingrédients et 4 pas. Voici comment cuisiner que.

Ingrédients de Calzone

  1. Vous avez besoin de Pâte à pizza.
  2. Préparez 350 g de farine.
  3. Préparez 1 de cac de sel.
  4. C'est 1 de sachet de levure B (5g).
  5. C'est 3 de cas d'huile d'olive.
  6. C'est 25 cl de d'eau tiède.
  7. C'est de Farine pour travailler la pâte.
  8. C'est de Sauce pizza.
  9. C'est 2 de cas Concentré de tomate.
  10. Vous avez besoin 2 de cas Sauce Panzani petits légumes.
  11. Vous avez besoin 1/2 de Cac de Sel.
  12. C'est 1/2 de Cac dePoivre.
  13. C'est 1/2 de Cac d'Ail en poudre.
  14. C'est 1/2 de Cac de Paprika.
  15. Préparez 1 de cas de persil.
  16. Vous avez besoin de Eau tiède.
  17. Vous avez besoin de Farce.
  18. Vous avez besoin de Viande hachée.
  19. Vous avez besoin de Merguez.
  20. Vous avez besoin de Mozzarella râpé.

Anything that goes on a pizza can go into a calzone! The pizza fillings are placed on one half of the circular shaped pizza dough. The dough is then folded over, crimped, coated with an egg wash or a brush of olive oil and baked in the oven.. A calzone is a sort of enclosed pizza, like it has been folded in half.

Calzone étape par étape

  1. Commencer par préparer la pâte : mélanger la farine, le sel, la levure et l'huile d'olive puis ajouter l'eau progressivement. Couvrir d'un torchon et laisser lever 1h..
  2. Préparer la sauce, tout mettre dans un bol et mélanger, ajouter de l'eau jusqu'a obtention de la texture souhaité, n'hésitez pas à goûter et Re assaisonné..
  3. Après la pousse dégazer la pâte, fariner un plan de travailler et façonner la pâte. Commencer par déposer les sauce au centre..
  4. Ajouter ensuite la viande cuite (ici merguez et viande hachée) puis la mozzarella. Bien souder les bords et enfourner 20/25min à 180 degrés..

It originated in Naples, Italy and has since been made various ways. Inside of the bread dough, the calzone is filled with cheeses, meats, vegetables, and sometimes sauce. Calzone, a traditional Italian stuffed bread, was originally shaped into a long, narrow tube, akin to stromboli; in fact, the translation of calzone is "pant leg" These days, most calzone makers simply roll dough out like a pizza and fold it over like a turnover. Calzone is a folded Italian pizza which, by the sheer nature of its shape, is far more portable than a normal pizza and looks a bit like a Cornish pasty or turnover. The calzone pizza originated in Naples, Italy (where all the best food comes from, right?).

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